136977
Book
In basket
(Poradnik i Zdrowie)
Do wywaru trafia tylko to, co najlepsze, bowiem z niego powstanie potem wiele różnych, pysznych i zdrowych zup. Mamy wybór między wywarem mięsnym, rybnym albo warzywnym czy grzybowym. Jak mądrze wykorzystać zupy? Jest to naprawdę bardzo proste: gotujemy duży garnek wywaru – i łyżka po łyżce nasz organizm przestawia się na odtruwanie, spalanie tłuszczu i nową energię. Odbiorcy - osoby, które chciałyby zregenerować jelita, zlikwidować stany zapalne oraz obudzić układ odpornościowy - wszyscy potrzebujący pomocy w odchudzaniu: zupa tłumi ataki wilczego apetytu, syci i przestawia przemianę materii na spalanie tłuszczu - ci, którzy dzięki zupom chcą dostarczać organizmowi energię i zyskać dobry nastrój na cały dzień Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - można przeprogramować bakterie jelita na szczupłość, kości i stawy na zdrowie, a komórki immunologiczne na aktywność - poradnik pozwala odtruć i wzmocnić organizm dzięki programowi oczyszczania organizmu, który łatwo wkomponować w codzienne życie - zawiera przepisy na pyszne dodatki do zup, które w naturalny sposób wzmacniają organizm - książka przybliża smakowite dania, począwszy od oryginalnego przepisu na wywar na kościach poprzez wegański wywar grzybowy aż po wietnamską zupę pho
Availability:
Biblioteka Główna - Dorośli
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Program na 4 tygodnie detoksu.
Bibliography, etc. note
Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again