136997
Book
In basket
Dania z owoców / wybór i opracowanieprzepisów Jolanta Bąk, Iwona Czarkowska. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Dragon, 2012. - 109, [3] strony : il.ustracje kolorowe ; 25 cm.
(Dobra Kuchnia)
Owoce kojarzą się zazwyczaj ze słodkimi deserami i ciastami, ale mają o wiele szersze zastosowanie. Można z nich przyrządzać pyszne przystawki, słodkie i wytrawne zupy i wyśmienite, zachwycające bogactwem smaków i barw desery i orzeźwiające napoje. Owoce dodane do mięs sprawiają, że potrawy nabierają intrygującego smaku i znacznie zyskują na wykwintności.
Availability:
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again