136997
Book
In basket
Smakoterapia : kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru / Iwona Zasuwa. - Warszawa : Edipresse Polska, 2017. - 351 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Zdrowie zaczyna się na talerzu. Właśnie dlatego w tej książce znajdziesz przepisy na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych, a dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. To kuchnia idealna dla ciebie, jeśli chcesz odżywiać się świadomie i cieszyć się zdrowiem - zarówno jeśli jesteś wszystkożercą, jak i wegetarianinem lub weganinem czy alergikiem albo po prostu lubisz dobrze i zdrowo zjeść. Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie. Sięgnij po przepisy na bazie produktów, które doskonale wpływają na organizm: sezonowych warzyw, kasz, ziaren, orzechów, owoców, zdrowych olejów, a wszystko to podane w apetycznej i smacznej formie. Pamiętaj - jesteś tym, co jesz! Kuchnię Iwony znam naprawdę dobrze, bo od prawie 20 lat częstuje mnie swoimi potrawami nie tylko w trasach koncertowych. Uwielbiam je! Pyszne, zdrowe, roślinne, dobrze doprawione, w dodatku bez glutenu! Wypróbujcie koniecznie! PS Iwoniu, kocham Cię! Kayah.
Availability:
Biblioteka Główna - Dorośli
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again